DÄRFÖR SKA DU

ANLITA DIGITALLYFTET

2019 förväntar sig kunder att kunna ta kontakt med företag på sociala medier. Facebook har i många fall ersatt kundservice och konsumenten vill ha snabba svar på sina frågor. När du anlitar Digitallyftet kan du vara säker på att dina sociala kanaler sköts och uppdateras efter en noga genomtänkt kommunikationsplan. Du kan helt enkelt fokusera på den dagliga driften av ditt företag samtidigt som dina kunder upplever ett ökat engagemang och synlighet av ditt företag på Facebook och Instagram.

nmw-2019-logo_savethedate_tovekorr.png
ÅNGBRYGGERIET.png

LINDA GRANBERG

DIGITAL STRATEG

Digitallyftet drivs av Linda Granberg, Digital strateg med många års erfarenhet av att jobba med sociala medier och webb. Hon brinner för att skapa engagerande kommunikation som inspirerar och ökar varumärkeskännedom och försäljning.

 

Linda har ett stort intresse av att förstå sig på och lära sig så mycket som möjligt om Facebooks och Instagrams algoritmer, allt för att just ditt företags kommunikation ska få så stor organisk spridning som möjligt. Hon värnar om lokala företagare, butiker, restauranger med flera och tycker det är viktigt att dessa når ut digitalt då konkurrensen tack vare digitaliseringen numera är till stor del global.

Vill du veta mera, tveka inte att höra av dig!

Kontakta Linda

HÖR AV DIG REDAN IDAG!

Kyrkbrogatan 5B, Piteå

digitallyftet@gmail.com 

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

Tack! Ditt meddelande är skickat.